3 Aralık 2008 Çarşamba
VİŞİ HAVUÇ
VİŞİ HAVUÇ
MALZEMELER:
5-6 adet havuç
1 y.k. tereyağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pulbiber
YAPILIŞI: Havuç soyularak 1 cm kalınlığında, yuvarlak dilimlenir.
Tencereye konularak az suda haşlanır.Süzülerek sıcakken tereyağ
karabiber,tuz ve pulbiberle harmanlanır.Et yemeklerinin yanında
servis yapılır.NOT: Havuç üzerini bir parmak geçen suda 10-12
dakika haşlanır.
Etiketler:
et yemekleri,
havuç,
karabiber,
pulbiber,
tereyağı,
vişi havuç
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder