3 Aralık 2008 Çarşamba
MISIR GEVREKLİ TAVUK
MISIR GEVREKLİ TAVUK
MALZEMELERİ:
5 adet tavuk butu
1 su bardağı mısır gevreği
1 paket krema
1 tatlı kaşığı tuz
2 yemek kaşığı sıvıyağ
karabiber,pulbiber,kimyon
YAPILIŞI:Tavuklar sıvıyağ, tuz ve baharatla harmanlanır.
Buzdolabında 2-3 saat dinlendirilir.Yağlanmış borcama
dirilip üzeri mısır gevreği ile kaplandıktan sonra krema
ile kaplanır.Orta hararetli fırında 1 saat pişirilir.Fırından
çıkınca dilimlanerek servis yapılır.
Etiketler:
baharat,
et yemekleri,
krema,
mısır gevreği,
mısır gevrekli tavuk,
tavuk butu,
tavuk yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder