3 Aralık 2008 Çarşamba

EBRU'NUN PARFESİ

Ljllll

EBRU'NUN PARFESİ
MALZEMELER:
2 paket krem şanti
1 su b. Süt
2 paket kakaolu bisküvi
3 yumurta
3 y.k. şeker
2 y.k. kakao
1 çay b. ceviz içi
ÜZERİ İÇİN:
1 paket çikolatalı sos
1 su b. süt
2 paket rulo kat
80 gr. bitter çikolata
1 y.k. süt
1 paket bonibon
YAPILIŞI: Krem şanti soğuk süt ile çırpılır.Yumurta şeker ile çırpılır.
Kırık bisküviler yumurta şeker karışımı , çırpılmış krem şanti,ince
kıyılmış ceviz içi,kakao karıştırılır. Buzdolabında bir gece bekletilir.
Çikolatalı sos ile süt pişirilir.Soğutulur. Buzdolabından çıkarılan pasta
servis tabağına ters çevrilir.Üzerine sos dökülür. Benmari usulü çikolata
ve süt eritilir.Rulo katlar çikolataya batırılıp pastanın kenarlarına ve
üzerine dizilir.Bonibonlar serpilir. Erimemesi için buzdolabında bekletilir.

Hiç yorum yok: