3 Aralık 2008 Çarşamba
KAYISILI UNSUZ KURABİYE
KAYISILI UNSUZ KURABİYE
MALZEMELERİ:
1,5 su bardağı incecik kıyılmış kayısı
2 adet yumurta akı
½ su bardağı toz şeker
1 su bardağı toz fındık
1 su bardağı Hindistan cevizi
YAPILIŞI: Yumurta akı ve şeker beyazlayana kadar çırpılır.
Diğer kuru malzemeler eklenir.Karıştırılıp küçük toplar yapılır.
Yağlı kağıt üzerine dizilir.Önceden ısıtılmış 200 derece fırında
20 dakika kadar pişirilir.Sıcak olarak servis edilir.
Etiketler:
fındık,
hamur işleri,
hindistan cevizi,
kayısılı unsuz kurabiye,
kurabiyeler,
tatlılar,
yumurta akı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder