DAMAT PAÇASI08 Haziran 2009
MALZEMELERİ:
2 adet yufka
1 çay bardağı sıvıyağ
1 adet tavuk göğsü
SOSU İÇİN:
2 su bardağı yoğurt
1 su bardağı etsuyu
2 adet yumurta
3 yemek kaşığı sirke
2 yemek kaşığı un
3 diş sarımsak
tuz,kırmızıbiber
YAPILIŞI: Yufkanın her yeri yağlanıp bohça gibi yapılır. 4 eşit parçadan 8 börek olacak
şekilde kesilip tepsiye dizilir. Fırında pişirilir. Et haşlanıp parçalanarak böreklerin üzerine
konulur. Sos malzemesi karıştırılıp pişirilir. Etlerin üzerine gezdirilir. Kırmızıbiberli yağ
yakılıp üzeri süslenerek sıcak servis yapılır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder